Eigen verantwoordelijkheid

Lekker met je werk bezig zijn zonder een baas die op je vingers kijkt. Dat is voor veel zzp-ers de aantrekkelijke kant van zelfstandig ondernemen. Zélf verantwoordelijkheid dragen, zélf beslissingen nemen én - misschien wel het allerbelangrijkst - zelf winst maken. Dat maakt ondernemen leuk. Helaas moet je ook zelf zorgen voor je administratie en zaken als verzekeringen. Er is geen werkgever die dat voor je regelt.

Wanneer u onverhoopt ziek wordt of arbeidsongeschikt raakt, kunt u vaak geen inkomen verdienen. En een sociaal vangnet voor zieke zelfstandigen bestaat niet. In het uiterste geval kunt u terecht bij de sociale dienst voor de BBZ , een soort bijstand voor zelfstandigen. Ook loopt u als ondernemer allerlei risico's die niet door uw privé afgesloten verzekeringen worden gedekt.

Persoonlijk advies

Bij HB & Partners hebben we de ervaring en expertise om u als ZZP-er te voorzien van passende oplossingen en advies, zodat u weer kunt doen waar u ondernemer voor geworden bent: zelf met je werk en klanten bezig zijn.