Wonen

Uw woning betekent waarschijnlijk meer voor u dan vier muren met een dak. Het is een plek waar u zich thuis kunt voelen. Een plek waar u en uw gezin door een bepaalde aankleding en met uw persoonlijke spullen vorm en kleur aan gegeven hebben. Voor veel mensen is hun huis daarom ook niet voor niets één van hun kostbaarste bezittingen.

Niemand ziet zijn huis of inboedel daarom graag verloren gaan of beschadigd raken. Helaas zijn er echter genoeg risico's die toch tot een dergelijke onaangename situatie kunnen leidden. Brand, inbraak of een ongeluk kunnen er allemaal voor zorgen dat u plotseling geconfronteerd wordt met schade aan uw woning of inboedel.

Verzekeraars maken in eerste instantie vaak een onderscheid tussen de woning zelf en de inboedel. Voor huiseigenaren zijn ook gecombineerde verzekeringen mogelijk. Daarnaast zijn er aparte verzekeringen en/of dekkingen mogelijk voor glas, extra kostbare spullen zoals apparatuur of sierraden of voor dekking buiten huis.

 
 

Inboedelverzekering

Diefstal, brand of een ongeluk kunnen veel schade aanrichten aan uw inboedel. Met een inboedelverzekering verzekert u uw particuliere eigendommen tegen deze risico's en nog veel meer.
Lees meer

Woonhuisverzekering

Als eigenaar van een woning loopt u het risico dat storm, brand, blikseminslag, water of een ongeluk veel schade aanrichten aan uw woning. Met een woonhuisverzekering verzekert u uw woning tegen bijna alle risico's.
Lees meer

Aanvullende verzekeringen

Naast de inboedel- en woonhuisverzekering is het ook mogelijk om bijvoorbeeld kostbaarheden als sierraden of apparatuur extra te verzekeren. Maar denk ook aan uw aansprakelijkheid of de bescherming van het betalen van uw maandlasten bij het wegvallen van inkomen.
Lees meer