Voordeelpakket

Met ons handige Voordeelpakket stelt u uw persoonlijke (schade)verzekeringspakket samen. U voorkomt overlap en onderverzekering. En hoe meer verzekeringen u combineert, hoe hoger uw korting op de premie - uw korting kan oplopen tot maar liefst 10%.

Waar andere voordeelpakketten u voor al uw verzekeringen aan één verzekeraar binden, kunt u binnen het voordeelpakket uw eigen unieke combinatie maken van de beste verzekeringen van verschillende aanbieders.

Zo profiteert u niet alleen van de beste verzekeringen voor een lagere prijs maar heeft u deze ook overzichtelijk in één persoonlijk pakket bij elkaar.

 


De voordelen op een rij

  • Aantrekkelijke kortingsregeling, met korting tot 10%
  • Geen overlap in uw verzekeringspakket
  • Al uw (schade)verzekeringen overzichtelijk bij elkaar
  • Altijd een voordeelpakket dat past bij uw persoonlijke situatie
  • Combinatie van de beste verzekeringen van verschillende aanbieders mogelijk in één pakket
  • Altijd verzekerd van een prima service bij wijzigingen of schade
  • Via online polismap altijd toegang tot uw voordeelpakket

Service

Bij het samenstellen en afsluiten van uw persoonlijke voordeelpakket kunt u uiteraard gebruik maken van de kennis en ervaring van onze adviseurs. Zij helpen u graag bij het samenstellen van een optimaal pakket.

Na het afsluiten van een voordeelpakket bent u niet alleen goed verzekerd, maar ook verzekerd van een uitgebreide service. Mocht u onverhoopt schade hebben of als er iets verandert in uw persoonlijke situatie of die van uw gezin dan staan wij altijd voor u klaar.

Onze eigen schadeafdeling kan u direct en persoonlijk van dienst zijn en ook onze adviseurs zijn u graag van dienst bij vragen of als er iets verandert in uw situatie.

Online polismap

Door gebruik te maken van uw persoonlijke online polismap heeft u altijd de meest recente informatie met betrekking tot de verzekeringen in uw voordeelpakket nog overzichtelijker bij elkaar.

Met een Voordeelpakket en uw online polismap profiteert u tevens van het gemak van digitale schadeaangifte, direct uw polissen en de polisvoorwaarden inzien en het snel en makkelijk kunnen doorgeven van wijzigingen.