Reisverzekering

Als er tijdens uw reis onverwachts iets mis gaat of u tijdens uw vakantie onverhoopt iets overkomt is dat al vervelend genoeg.

Met een reisverzekering verzekert u zich tegen de gevolgen van een groot deel van de onverhoopte gebeurtenissen die tijdens uw reis of vakantie kunnen gebeuren.
Lees meer

Annuleringsverzekering

Een enorme tegenvaller: op het laatste moment uw geplande vakantie af te moeten zeggen. Of uw vakantie vroegtijdig te moeten afbreken. Het is niet alleen een teleurstelling, maar vaak ook een financiële domper.

Sluit u voor uw reis of vakantie een Annuleringsverzekering af, dan krijgt u bij annulering vóór de reis de annuleringskosten vergoed. Een geruststellende gedachte. Moet u onverwachts de reis afbreken? Dan krijgt u doorgaans voor de niet-gebruikte dagen de kosten vergoed.
Lees meer

Eénmalige of doorlopende reisverzekering?

Een reis- en/of de annuleringsverzekering kunt u zowel éénmalig als doorlopend afsluiten. Gaat u vaker per jaar op reis en/of vakantie? Dan is een doorlopende verzekering meestal de voordeligste optie. Houdt er ook rekening mee dat een zakenreis doorgaans niet onder de dekking van uw eigen reisverzekering valt.