Andere verzekeringen

Naast de apart op onze website vermelde verzekeringen bestaan er nog diverse andere verzekeringen zoals bijvoorbeeld een fietsverzekering, bruiloftverzekering, sportartikelenverzekering... en nog veel meer...

Graag zijn wij u ook hierbij van dienst!
Op deze pagina leest u over een aantal van deze verzekeringen meer. Dit is echter zeker geen uitputend overzicht.

Bent u opzoek naar iets anders? Neem gerust contact met ons op.

Hobby- en sportartikelenverzekering

Hobby- en sportartikelen vertegenwoordigen al gauw een grote waarde. Tel maar eens op wat er in huis te vinden is aan tennisrackets, rijlaarzen, zeilplanken, geluidsapparatuur, sportkleding, kampeerspullen enzovoort.

U bewaart of gebruikt deze artikelen niet alleen in huis, schuur of garage, maar gebruikt ze ook buitenshuis. Dit is vaak niet verzekerd op uw inboedelverzekering. Een goede reden om deze kostbare zaken goed te verzekeren!

Info folder

Golfverzekering

Als golfer zorgt u natuurlijk goed voor uw uitrusting. U kent de merken en hun onderlinge verschillen. Ook in golfverzekeringen zijn er verschillen, vraag ons naar de mogelijkheden!

Bruiloftverzekering

De mooiste dag van uw leven moet natuurlijk vlekkeloos verlopen.

Natuurlijk gaat u ervan uit dat de mooiste dag van uw leven vlekkeloos verloopt. Alles is immers tot in de puntjes geregeld en als het weer dan ook nog meewerkt, is aan alle voorwaarden voldaan om er een onvergetelijke dag van te maken. Tóch kan er altijd iets tussenkomen. Met de Bruiloftverzekering neemt u het zekere voor het onzekere.

Info folder ASR

Info folder Europeesche verzekeringen

 
 

Fietsverzekering

De fiets staat altijd voor u klaar en u wilt hem natuurlijk goed beschermen tegen de risico's van diefstal en schade. Dat kan met de Fietsverzekering. En dat geldt niet alleen voor nieuwe fietsen maar ook voor de fiets die al een tijdje meegaat en waarvan u de eerste eigenaar bent.

Evenementenverzekering

Het feest of evenement moet een succes worden. Maar ondanks uw inzet kan er van alles gebeuren waardoor dit helaas mislukt. De zaal brandt af of de ingehuurde artiest komt niet opdagen wegens ziekte. Afstel of uitstel kost u heel wat geld. Tegen deze financiële tegenslagen bent u met de Evenementenverzekering op maat beschermd.

Info Goudse

Info folder Nat. Nederlanden

Grafmonumentenverzekering

Een grafsteen of urn is een tastbare herinnering aan iemand die u dierbaar is. Als daar iets mee gebeurt, is het belangrijk dat de schade zo snel mogelijk wordt hersteld. Om de financiële gevolgen van de schade voor u op te vangen, is er de grafmonumentenverzekering.
Een verzekering die een grafmonument tegen tal van onverwachte gebeurtenissen beschermt.

Info folder