Als het even tegenzit, laten we u niet graag alleen in het diepe zwemmen

Voor sommige zaken heeft u graag wat meer zekerheid. Maar u wilt natuurlijk wel alleen verzekeren wat ú echt belangrijk vindt. En daarbij liever niet te veel betalen.

Wij zetten onze kennis en ervaring graag in om u te helpen bij het maken van de juiste keuzes. Persoonlijk contact vinden wij daarbij belangrijk. Onze adviseurs kijken graag samen met u welke verzekeringen het beste bij uw situatie en wensen passen.

HB & Partners

Van oorsprong zijn wij verzekeringstussenpersoon. Wij bemiddelen voor u bij de totstandkoming en voortzetting van nagenoeg alle soorten verzekeringen bij nagenoeg alle verzekeringsmaatschappijen die met tussenpersonen samenwerken. Wij dienen daarbij altijd uw belang.

Met onze jarenlange ervaring kennen we de 'ins en outs' van de vele verschillende verzekeringsproducten. Deze kennis zetten we in om er voor te zorgen dat uw belang bij de keuze voor een verzekering optimaal gediend wordt.

Voordeelpakket

Met ons handige Voordeelpakket stelt u uw persoonlijke (schade)verzekeringspakket samen. U voorkomt overlap en onderverzekering. En hoe meer verzekeringen u combineert, hoe hoger uw korting op de premie - uw korting kan oplopen tot maar liefst 10%.

  • Aantrekkelijke kortingsregeling, met korting tot 10%
  • Geen overlap in uw verzekeringspakket, al uw (schade)verzekeringen overzichtelijk bij elkaar
  • Combinatie van de beste verzekeringen van verschillende aanbieders mogelijk in één pakket

    Lees meer
 
 

Zorgverzekering

Aan het einde van elk kalenderjaar kunt u opnieuw de zorgverzekeringen tegen elkaar afwegen. Heeft u uw oude verzekering voor 1 januari opgezegd? Dan moet u voor 1 februari daaropvolgend een nieuwe verzekering hebben afgesloten, die dan met terugwerkende kracht vanaf 1 januari van kracht is Lees meer

 

Polisvoorwaarden

 

Links

Een afspraak maken met een adviseur

U heeft schade