Klant worden?

Bent u benieuwd wat HB & Partners voor u kan betekenen?

Maak een afspraak en word nu klant! Tijdens een adviesgesprek bespreken we wat wij voor u kunnen betekenen. Bel 030 6057800 en maak direct een afspraak met één van onze adviseurs.

Naast advies en dienstverlening op het gebied van verzekeren, bent u ook voor advies op het gebied van pensioenen, hypotheken en financiële planning bij ons aan het juiste adres. Onze adviseurs kunnen u helpen bij het maken van de juiste keuzes. Of het nu gaat om het afsluiten van uw eerste hypotheek of de vraag wanneer u kunt stoppen met werken, samen met u bekijken ze uw wensen en mogelijkheden zodat u weet waar u aan toe bent. Uw persoonlijke situatie en wensen zijn daarbij altijd het uitgangspunt.

Wij stellen ons graag op als een breede dienstverlener op het gebied van finaciële producten. Omdat veel van deze producten op de toekomst gericht zijn, streven wij er in principe naar voor een langere termijn een relatie met onze klanten te onderhouden. Wij zien het als onze verantwoordelijkheid u juist ook van dienst te zijn als er na verloop van tijd iets wijzigd in uw situatie, zodat u altijd verzekerd bent van een oplossing die past bij uw persoonlijke situatie.