Vragen over woningmarkt en hypotheken?

Op dit moment is er een groot tekort aan woningen. Dit zorgt er voor dat de huizenprijzen blijven stijgen. Ook de huren zijn hierdoor over het algemeen hoog. De rente is echter toch nog relatief laag. Maar de regels rond de hypotheek voor een woning zijn de laatste jaren wel aangescherpt.

Dit soort omstandigheden roept bij veel mensen vragen op. Is het dan nu juist aantrekkelijk om te kopen, ondanks de vaak hoge prijzen? Is het verstandig om nu met de overwaarde van mijn woning een ander duurder huis te kopen? Past mijn huidige hypotheek dan eigenlijk nog wel bij de huidige situatie? En kan ik als starter eigenlijk nog wel een hypotheek krijgen? Dit zijn vragen die veel mensen tegenwoordig stellen.

Hypotheek adviesgesprek

Onze adviseurs hebben de kennis en ervaring om u verder te helpen met een passend, persoonlijk en eerlijk hypotheekadvies. Wij helpen u met een hypotheek die kan bijdragen aan uw wensen van nu en aan financiële duidelijkheid, ook voor later. Neem direct contact op om een afspraak te maken voor een hypotheek adviesgesprek, bel 030 6057800 of klik hier

Meer informatie over hypotheekvormen lees hier verder...

 
Wij leveren graag kwaliteit als financieel dienstverlener. Dat betekent dat ons kantoor aan hoge eisen voldoet en dat een hypotheekadvies úw belangen dient.Omdat je een hypotheek zoekt die bij jou past

Tijd voor een goed gesprek?

Icons/house

Wilt u graag een hypotheek die bij u past? Wij kunnen u hierbij helpen. Uiteraard hebben we alle informatie over een passende hypotheek voor u beschikbaar, neem daarvoor gerust contact met ons op.

Direct zelf kijken naar de mogelijkheden?
Naar onze hypotheekhulp