Hypotheken

Het vinden van een droomhuis is lastig, maar het vinden van een passende hypotheek ook

Door het grote en gevarieerde aanbod en de vele verschillende mogelijkheden en combinaties die mogelijk zijn loopt u al snel het risico niet direct bij de voor ú meest geschikte hypotheek uit te komen. Iedere huizenkoper heeft zo zijn/haar persoonlijke wensen en siuatie. Daarom kan veelal alleen een persoonlijk advies door een ervaren specialist tot een optimale keuze leiden.

Wij hebben voor u de juiste specialisten, die uw persoonlijke situatie als uitgangspunt nemen. Aan de hand van de verschillende aflossingsvormen, rente percentages, voorwaarden en kosten kijken wij welke hypotheekvorm het beste bij u past.

Tevens wordt er gekeken of u gebruik kunt maken van de zogenaamde NHG (Nationaal Hypotheek Garantie).

Om een zo objectief en optimaal mogelijk advies te kunnen geven, kunnen wij de voorwaarden en tarieven van vrijwel alle geldverstrekkers vergelijken en aanbieden.

Of het nu gaat om een nieuwe hypotheek, een tweede hypotheek of verandering van een bestaande hypotheek, aan de hand van uw persoonlijke situatie, zoeken wij voor u de beste mogelijkheden.

Vragen over woningmarkt en hypotheken

Er is nog steeds veel te doen rond de woningmarkt. Door alle ontwikkelingen en onzekerheid (hoelang blijft de hypotheekrenteaftrek nog bestaan? hoe ver stijgen de prijzen?) hebben veel mensen hier vragen over.

Is het dan nu juist aantrekkelijk om te kopen? Past mijn hypotheek eigenlijk nog wel bij mijn persoonlijke situatie? Kan ik als starter eigenlijk nog wel een hypotheek krijgen? Graag helpen wij u verder. Lees meer
Wij leveren graag kwaliteit als financieel dienstverlener. Dat betekent dat ons kantoor aan hoge eisen voldoet en dat een hypotheekadvies úw belangen dient.

Meer over hypotheken

Direct naar onze hypotheekhulp